17 januari 2015 In de media

Vitesse wil winst op PSV

“De laatste duels voor de winterstop hebben we goed gespeeld, met onder meer de 4-0 bekerzege op Ajax.
We weten hoe we verder moeten en dat willen we nu ook tegen PSV laten zien", aldus Vitesse-steunpilaar Marko Vejinovic.

Sinds de opening van de GelreDome in 1998 wist Vitesse er nog nooit van PSV te winnen. Op voorhand zijn de signalen ook ditmaal niet positief voor de Arnhemmers. De eredivisiekoploper komt op oorlogssterkte naar Arnhem, heeft een goed trainingskamp achter de rug, terwijl Vitesse tijdens de trainingsstage in Spanje werd afgedroogd door Anderlecht (5-0).

De 4-0 zege op Ajax en de 5-0 nederlaag tegen Anderlecht tonen de wisselvalligheid van Vitesse, dat dan wel voortdurend complimenten oogstte maar veel te weinig punten pakte. Te vaak werd ook de zege in de slotfase weggegeven. Als de ruststand de eindstand zou zijn, was Vitesse zelfs als koploper de winterstop ingegaan. En bij eredivisieduels van 85 minuten zou de ploeg van Bosz nog als vierde staan gerangschikt.

"Het is niet genoeg om alleen maar mooi te voetballen, maar er moet sprake zijn van een totaalpakket”, beseft Vejinovic. "Het gaat ook om hard werken, hard zijn tegen elkaar maar ook tegen jezelf, agressie en concentratie van de eerste tot de laatste minuut. Wij weten nu als elftal veel beter wat we willen en hoe we daar moeten komen.”
 

TG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: