30 juni 2014 In de media

Vitesse wint kort geding van Ham

Vitesse is maandagmiddag in het gelijk gesteld door de rechtbank van Arnhem in de zaak die Marcell Ham tegen de club heeft aangespannen. De voormalig adviseur van Merab Jordania eist een miljoenenbedrag van de Arnhemmers.
Ham en Vitesse kwamen op 23 augustus 2010 een zogenaamd co-operation contract overeen, waarmee de adviseur van oud-eigenaar Jordania recht had op 35 procent van alle transferinkomsten van de club. Vitesse is echter van mening dat het contract niet rechtsgeldig is omdat er geen handtekening onderstaat van voormalig directeur Paul van der Kraan.

Volgens Ham heeft hij recht op een bedrag van 6,34 miljoen euro, maar de rechtbank gaf Vitesse gelijk. Advocaat dhr. Eisenmann van Ham heeft al laten weten in beroep te zullen gaan. "We zijn teleurgesteld door de uitspraak, al hadden we hier wel rekening mee gehouden. Toch zullen we in alle vertrouwen een bodemprocedure starten. Er zijn genoeg aanknopingspunten om aan te nemen dat de heer Ham wel juist gehandeld heeft", vertelt de advocaat aan Voetbal International.
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: