6 februari 2014 In de media

Vitesse zag Pasveer van Heracles als eerste optie

Als het aan Vitesse had gelegen, was Remko Pasveer nu doelman van de club geweest. Maar een poging om de 30-jarige sluitpost vorige week vast te leggen, strandde.[
Heracles Almelo, de werkgever van Pasveer waar hij een aflopend contract heeft, kwam er niet uit met Vitesse. "Toen zijn we overgeschakeld naar Eloy Room", verklaart trainer Peter Bosz van Vitesse in Voetbal International. De Arnhemse club wilde met spoed op zoek naar een nieuwe sluitpost, nadat reservedoelman Marko Meerits geblesseerd raakte.

De Est is inmiddels geopereerd aan zijn knie en staat nog zes weken aan de kant. Toen de optie Pasveer wegviel, werd de verhuurde Eloy Room teruggehaald van Go Ahead Eagles. In Deventer was hij eerste keus. De promovendus moest daardoor op haar beurt op zoek naar een nieuwe keeper, die werd gevonden in de Deense international Stephan Andersen.

"Ik kan me heel goed voorstellen dat het voor Go Ahead Eagles vervelend was", vervolgt Bosz. "Dat is ook een van de redenen waarom we nog hebben geprobeerd om Remko te halen. Vitesse heeft netjes gehandeld."
 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: