26 juni 2017 In de media

Vitesse zat om de tafel met Veldwijk

Lars Veldwijk staat op de radar van Vitesse. De spits heeft een paar weken geleden om de tafel gezeten met trainer Henk Fraser.
"Spelen voor Vitesse zie ik zeker zitten", aldus de 25-jarige Veldwijk, die momenteel door KV Kortrijk wordt verhuurd aan het Noorse Aalesunds FK, tegenover FOX Sports.

Veldwijk: "Tijdens het laatste interlandweekend (9 juni, red.) heb ik een goed gesprek gehad met Henk Fraser. Daar sprak veel vertrouwen uit."

Van Wolfswinkel
Vitesse is inmiddels Ricky van Wolfswinkel kwijtgeraakt aan FC Basel en ook de andere spits uit de A-selectie, Yuning Zhang, staat op het punt te verkassen. De Arnhemmers kunnen dus wel wat aanvallende versterking gebruiken.

Veldwijk, die eerder voor Excelsior en PEC Zwolle speelde, heeft wel oren naar een terugkeer naar de Eredivisie. Vitesse speelt komend seizoen als winnaar van de KNVB Beker bovendien in de groepsfase van de Europa League. "Maar ik vind het ook fijn om dichter bij mijn gezin te zijn."

Contract tot 2020
De aanvaller staat nog tot 2020 onder contract bij Kortrijk. Maar in België kwam Veldwijk vanwege een enkelblessure en aanvaringen met de hoofdtrainer tot nu toe niet uit de verf. (FOX Sports)
 


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij
onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. 
Een transfer is pas waar en definitief als het door
Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
FoxSports / Foto’s SV

Hoofdsponsor: