19 augustus 2016 In de media

Vitesse zaterdag naar Kerkrade

Na de uitwedstrijd vs Willem II in Brabant reizen de Arnhemmers zaterdag naar Limburg voor het treffen met Roda JC Kerkrade.
We blikken vooruit met hoofdtrainer Henk Fraser.

Net als in de vorige twee speelrondes moet de ploeg het nog altijd doen zonder Navarone Foor, die nog teveel hinder ondervindt van zijn enkelkwetsuur. Verder stond de voltallige groep vrijdag op het trainingsveld.

Hoofdtrainer Henk Fraser zag zijn ploeg in de laatste wedstrijd het overwicht hebben, met name voor rust, maar dit niet omgezet worden in meer dan één doelpunt. "We hadden veel balbezit en dan is één doelpunt niet voldoende. Balbezig is iets wat we graag willen, maar het rendement daaruit moet omhoog. De manier van spelen zoals wij willen moeten we nog meer verbeteren."  

Voor tegenstander Roda JC Kerkrade wordt het de tweede thuiswedstrijd. Op speeldag 1 werd met 1-1 gelijkgespeeld vs Heracles Almelo met de openingstreffer van Navratil en de gelijkmaker voor de thuisploeg van Auassar. Vorige week werd wederom gelijkgespeeld, maar de 2-2 in de AmsterdamArenA voelde in Kerkrade toch als een kleine overwinning.

"Ik heb zelf twee jaar bij Roda JC mogen spelen", aldus Fraser (1988-1990, red.). "En ook toen wisten wij het vrijwel iedere tegenstander moeilijk te maken. Het is nu vroeg om al een heel goed beeld van Roda te hebben. Het resultaat tegen Ajax was natuurlijk meer dan goed. Maar goed, we hebben ze bekeken en zijn goed voorbereid voor zaterdag."
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: