22 maart 2022 In de media

Vitesse ziet acht internationals uitvliegen: Bero op pad met Slowakije

Thomas Letsch vindt dat de selectie van Vitesse rust nodig heeft. Maar de Arnhemse club ziet de komende week acht internationals uitvliegen. Opmerkelijk is dat Matus Bero op pad gaat met Slowakije. Hij miste de laatste duels van Vitesse.

Bero kon vanwege ziekte niet meedoen bij Vitesse tegen AS Roma (1-1). Hij miste ook het duel met RKC Waalwijk, afgelopen zondag (1-2 verlies). De middenvelder is nu weer fit genoeg om aan te sluiten bij Slowakije, dat voor wedstrijden tegen Noorwegen en Finland staat.

Voor Thomas Buitink is de interlandperiode bijzonder. Hij is voor de eerste keer opgeroepen voor Jong Oranje. Vitessenaar Dominik Oroz staat ook voor een nieuw avontuur. De verdediger maakt voor het eerst deel uit van de selectie van Jong Kroatië.

De overige internationals zijn Eli Dasa (Israël), Toni Domgjoni (Kosovo), Enrico Duenas Hernandez (El Salvador), Nikolai Baden Frederiksen (Jong Denemarken) en Loïs Openda (Jong België).

Frederiksen en Openda staan daarbij tegenover elkaar, op dinsdag 29 maart. Dat duel maakt deel uit van de kwalificatiereeks voor het jeugd-EK.

Bron: Gelderlander / Foto's: SV

Hoofdsponsor: