14 augustus 2010 In de media

Vitesse: “De prijs voor Velthuizen is bekend”

Vitesse-directeur Ted van Leeuwen ontkent dat de club niet meer wil onderhandelen over Piet Velthuizen. De goalie baalde er vrijdag nog van dat de Arnhemmers niet meer over een transfer willen praten.

Het Spaanse Hércules heeft zich officieel voor de doelman gemeld, maar Vitesse zou dwars liggen. "Het is niet eens zo dat ze een bod hebben afgewezen, ze willen niet eens meer over een transfer praten, hebben ze laten weten. Opeens zeggen ze dat ik niet te koop ben", zei Velthuizen vrijdag.

Die uitlatingen wekken verbazing bij technisch directeur Van Leeuwen, die zegt de ontwikkelingen af te wachten. "De prijs voor Piet is bekend. Ik hoor het wel hoe concreet dit gaat worden", aldus Van Leeuwen in het Algemeen Dagblad.

De 23-jarige sluitpost werd in de voorbije weken al in verband gebracht met onder meer Atalanta Bergamo en West Ham United, maar die geruchten bleken niet op waarheid te berusten. Met Hércules, uitkomend in de Primera División, verwacht hij geen problemen. "Ik heb niet het gevoel dat het tussen mij en de club een lastig verhaal wordt."

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: