29 juni 2011 In de media

Vitesse: Update onderhandelingen met ADO

Paul van der Kraan informeert supporters over de stand van zaken rondom de onderhandelingen met ADO Den Haag omtrent een mogelijke overgang van John van den Brom naar Vitesse.

Op dinsdagavond 28 juni hebben Vitesse en ADO Den Haag opnieuw een poging gedaan om tot een akkoord te komen. Zoals jullie wellicht al vanuit de media hebben vernomen, zijn wij hier helaas niet uitgekomen. Hetgeen de onderhandelingen de afgelopen dagen al parte speelde, was ook nu weer het geval. Het verschil tussen vraag en aanbod bleef namelijk te groot, waardoor een akkoord door beide partijen onmogelijk werd geacht. Daarom zijn de onderhandelingen onderhandelingen van beide kanten stopgezet.

Wij hebben naar onze mening een meer dan reëel bod neergelegd, maar ADO Den Haag denkt daar op hun beurt anders over. Je weet het uiteindelijk nooit in het voetbal, maar ik heb dan ook niet meer het gevoel dat wij hier nog over gaan praten. Het is altijd vervelend als intensieve onderhandelingen stuk dreigen te lopen en zeker op dit tijdstip waarin de club zich in alle rust moet kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Voor aanstaande zondag 3 juli staat de eerste training gepland. Ik hoop dat jullie begrijpen dat wij in deze fase geen overhaaste beslissingen kunnen en willen nemen. Wij proberen echter zo snel mogelijk met de juiste oplossing te komen, zodat de voorbereiding op het nieuwe seizoen als nog in alle rust van start kan gaan. Ik hoop jullie hier weer zo snel mogelijk over te kunnen informeren.

Paul van der Kraan

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: