7 maart 2011 In de media

Vitesse – sc Heerenveen vanuit een skybox beleven?

Je hebt nog twee dagen om te bieden! De wedstrijd Vitesse – sc Heerenveen op zaterdag 12 maart staat in het teken van MOED. Oftewel, zorgen voor meer MOED in onze eigen leefomgeving.
En als we het dan op voetbal betrekken, de eigen zitomgeving in het stadion. In een voetbalstadion lopen de emoties soms hoog op. De meeleefbaarheid van het voetbal is één van de dingen die de sport uniek en aantrekkelijk maakt. Maar het zorgt er ook voor dat mensen de fatsoensnormen soms vergeten. En dat vinden wij jammer. Daarom willen wij samen met jullie zorgen voor meer MOED in GelreDome!

Initiatiefnemers van de actie zijn OHRA en de voetballers van sc Heerenveen en Vitesse. Het streven naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld, is een uitgangspunt waar wij ons graag achter scharen. Wil jij ook meer eendracht en harmonie in je eigen leefomgeving? Doe dan mee aan de actie! Dat kan op verschillende manieren.

Allereerst is er natuurlijk de veiling van de OHRA skybox-plaatsen
Sinds de opening van GelreDome in 1998 ontvangt OHRA regelmatig gasten in haar loge om getuige te zijn van aantrekkelijk voetbal in een gezellige, ongedwongen sfeer. Speciaal voor deze wedstrijd kun jij als VIP-gast van OHRA genieten van alle privileges die horen bij een plaats in de skybox, zoals een eigen VIP parkeerplaats, een culinair hoogstaand diner verzorgd door OSeven en uiteraard één van de mooiste plaatsen in het stadion op het balkon van de OHRA-skybox! Daarnaast ontvang je het unieke MOED warming-up shirt van een Vitesse of Heerenveen-speler naar keuze (zijn er meer mensen met dezelfde favoriete speler, dan wordt er geloot). Na de wedstrijd is er een meet & greet met enkele Vitesse-spelers. Dan kun je de spelers zelf vragen hoe zij de wedstrijd hebben ervaren of waarom die laatste bal er nou net niet in ging?

Met de opbrengst van de veiling kunnen weer meer initiatieven worden ontplooid om pestgedrag, agressie en geweld meer bespreekbaar te maken en tegen te gaan. Denk aan voorlichtingsprojecten op basis- en middelbare scholen. Maar ook aan acties in woonwijken en buurten en het begeleiden van activiteiten voor sportverenigingen.

OHRA, Vitesse, sc Heerenveen en de LandelijkeStichtingTegen ZinloosGeweld hopen dat de veiling succesvol is en dat de gasten met het hoogste bod getuige kunnen zijn van een enerverende wedstrijd. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat zij daarmee een stevige bijdrage leveren aan de activiteiten van de Stichting. Iets waar wij graag aan meewerken! Niets moet, maar MOED…

Bieden op een skybox-plaats kan vanaf € 100, -. Wil je meebieden? Klik dan hier en bied op één van de twaalf skybox-plaatsen! Bieden kan tot en met 8 maart, 17.00 uur.

Ook kleinere bijdragen zijn van harte welkom!
Zo is er ook voor ondersteuning een ‘verbeter je eigen leefomgeving’ sms-actie. Sms MOED naar 4333 en doneer eenmalig € 2, -, dan geef jij net als OHRA, Vitesse en sc Heerenveen aan voor meer MOED te zijn! Je kunt ook bellen met 0900-8889 en eenmalig € 1, – doneren.

Ook € 1, – kosten de lieveheersbeestjesbuttons. Voor slechts € 1, – krijg je er twee. Eén om zelf te dragen en één om weg te geven. Deze en andere cadeautjes als t-shirts, rugzakken en funliners, vind je in de MOED shop.

Heb jij MOED?
Ondersteun dan de missie van de LandelijkeStichtingTegenZinloos Geweld (LSTZG). Zij onderneemt uiteenlopende initiatieven om pestgedrag, agressie en geweld in de maatschappij tegen te gaan.

Zorg voor een positieve benadering. Zorg dat jijzelf niet afzijdig blijven en motiveer ook je medesupporters om bij te dragen aan een leefomgeving met meer durf en initiatieven die bijdragen aan een vreedzame samenleving. Deal? Graag tot zaterdag 12 maart aanstaande bij
Vitesse v sc Heerenveen!

Laat je inspireren en bezoek de website van www.moed.nl!

 
Vitesse.nl

Hoofdsponsor: