5 november 2011 In de media

Vitesse aanwezig op de Startersdag KvK

Vitesse is zaterdag 5 november niet alleen prominent maar ook bijzonder appetijtelijk aanwezig op de startersdag van de Kamer van Koophandel.

Zaterdag 5 november 2011 – GelreDome, Arnhem
9:30 – 16:00 uur

Startersdag KvK op 5 november in GelreDome

Hoe start ik goed voorbereid mijn eigen bedrijf? Welke rechtsvorm zal ik kiezen? Hoe kan ik het beste klanten werven? Iedereen die erover denkt ondernemer te worden of net is begonnen, herkent deze vragen. De Startersdag van de Kamer van Koophandel, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 5 november, geeft antwoorden. Iedereen is van 9.30 uur tot 16 uur van harte welkom in het GelreDome in Arnhem.

Programma Startersdag
Op de Startersdag in Arnhem is weer een veelzijdig programma samengesteld om zoveel mogelijk aspecten van het startend ondernemerschap te belichten.

Informatiemarkt
Ondernemers krijgen te maken met onderwerpen als financiën, belastingen, verzekeringen, wetgeving, huisvesting en reclame. Daarom is er op de Startersdag een informatiemarkt met stands van diverse organisaties waar een starter mee te maken krijgt.

Presentaties
Er worden verschillende presentaties gehouden waarin starters praktische kennis kunnen opdoen over bijvoorbeeld het ondernemingsplan, sociale media, marketing en boekhouden.

Coachplein
Op het Coachplein kunnen starters in een één-op-één gesprek vragen stellen aan een coach. Er zijn coaches aanwezig met verschillende specialismen, zoals marketing of financiën

Netwerken
Er zijn twee netwerkcafés waar ondernemers en potentiële klanten elkaar ontmoeten.
Om bezoekers op weg te helpen op deze dag worden er rondleidingen georganiseerd, waarbij medewerkers van de Kamer van Koophandel laten zien welke mogelijkheden de Startersdag kan bieden.

KvK

Hoofdsponsor: