25 januari 2011 In de media

Vitesse aast nu op Wilfried Bony

Vitesse wil zich voor het sluiten van de transfermarkt, op 31 januari, nog met twee spelers versterken. Eigenaar Merab Jordania heeft laten weten dat hij nog een verdediger en een centrale spits wil toevoegen aan de selectie.

Ook probeert de Georgier het Belgische talent Kevin de Bruyne te verleiden tot een overgang naar de Arnhemse club. De Bruyne is een middenvelder en geldt meer als een optie voor volgend seizoen.

Als doelpuntenmaker denkt Vitesse momenteel serieus aan Wilfried Bony van Sparta Praag. Bony is een 22-jarige Ivoriaan die in 14 duels dit seizoen al 10 goals maakte. Een bod van Jordania van naar verluidt drie miljoen euro zou door Sparta Praag geweigerd zijn. Vorige maand werd Bony bekeken door technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse.

Tot nu toe haalde Vitesse deze winter vier nieuwe spelers naar Arnhem. De Spaanse spelers Riverola en Lopez, de Japanner Yasuda en de Nigeriaan Babangida die dinsdag aansloot bij de trainingen en naar verwachting zaterdag thuis tegen Roda JC debuteert.

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: