11 december 2012 In de media

Vitesse bedankt haar 12e man!

Woensdag is het 12-12-12! Een mooi moment voor Vitesse om haar 12e man (M/V) te bedanken. Bij de Arnhemse club staat deze dag met verschillende acties dan ook in het teken van onze meest trouwe aanhang, de seizoenkaarthouders!
Wil je na de winterstop ook bij deze trouwe aanhang horen? De halve seizoenkaart is al verkrijgbaar vanaf 95 euro.

12% korting in MijnVitesse
Seizoenkaarthouders krijgen woensdag 12-12-12 de hele dag 12% korting in MijnVitesse. Van Nike-voetbalschoenen tot een Vitesse-thuisshirt. Of misschien ben je in deze periode wel op zoek naar een warme muts of sjaal. Voor alle Vitesse- en Nike-merchandise breng je een bezoek aan de Jansbinnensingel 19. Profiteer als seizoenkaarthouder van de 12% korting op merchandise in MijnVitesse! Deze actie geldt ook voor de leden van de Vitesse Kids Club.

Jarige seizoenkaarthouders krijgen gratis halve seizoenkaart
Alle seizoenkaarthouders die 12 december een jaartje ouder worden hebben van Vitesse een brief ontvangen. Algemeen directeur Erwin Kasakowski biedt alle jarige seizoenkaarthouders een gratis halve seizoenkaart aan. Zo kunnen zij op hun verjaardag iemand blij maken met een half jaar sfeer en beleving in GelreDome! Kom woensdag 12 december met de brief en het pasje naar MijnVitesse en vul het aanvraagformulier voor de halve seizoenkaart in.

Gratis bedrukking rugnummer 12
Het rugnummer 12 wordt 12-12-12 gratis op je shirt gedrukt. Heb je al een Vitesse-shirt of ben je nog op zoek naar een geel-zwart tenue? Kom dan woensdag naar MijnVitesse en laat gratis het rugnummer 12 op jouw shirt drukken. Deze actie geldt voor alle Vitesse-supporters!

MijnVitesse is woensdag 12 december van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Voor vragen kun je de afdeling Fanservice bereiken via 026 – 880 7337. Voor de reguliere en extra openingstijden kijk je op www.vitesse.nl/MijnVitesseShop.

 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: