12 januari 2011 In de media

Vitesse begint in het donker

Vitesse begon de training in Belek dinsdagavond in het donker. De leiding van het Sueno Golf hotel, waar de Arnhemse club verblijft, was vergeten de lampen boven het betreffende veld aan te doen. De spelers wachtten geduldig en toonden hun kunsten in de kleine ruimte.

Dankzij materiaalman Marco Kamphuis - hij scheurde in zijn golfkarretje naar de receptie - was de duisternis slechts van zeer korte duur. Vervolgens begon de training, waarin Albert Ferrer net als zondag tijd had vrijgemaakt voor spelelementen. Zo werd een partijtje gespeeld op een kwart veld, met als gevolg veel schoten op doel en veel doelpunten.

Nemanja Matic haakte eerder op de dag tijdens de ochtendtraining al snel af. De middenvelder had last van een 'bandje' en stopte uit voorzorg. 's Avonds was hij er weer bij, maar hij trainde apart.

Woensdag speelt Vitesse om 16.00 uur (15.00 uur in Nederland) tegen de Turkse subtopper Kayserispor. Pim Roelofs, namens de Gelderlander aanwezig in Belek, zal via Twitter de tussenstanden doorgeven. Zie www.degelderlander.nl /sport/winterprofs voor een live-stream.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: