8 februari 2011 In de media

Vitesse betaalt ESA ruim 2000 euro

Vitesse heeft toegezegd een openstaande rekening van ruim 2000 euro aan zaterdagvoetbalclub ESA te zullen betalen. Het gaat om kosten voor gebruik van het kunstgrasveld op Sportpark Rijkerswoerd in 2008.

Om de rekening is veel te doen geweest. ESA hief in november 2010 de verwijtende vinger richting Vitesse omdat de profclub de nota uit 2009 maar niet betaalde. Ondertussen blijkt dat ESA zelf ook fout is geweest. De – veel te laat verstuurde – nota ging naar een persoon die al niet meer bij Vitesse werkzaam was en was ook nog naar een verkeerd postbusnummer verzonden. De mededeling van Vitesse dat het de rekening nimmer had gezien, was dus niet geheel ten onrechte.

De omstreden nota heeft – naast andere zaken – wel een rol gespeeld in de keuze van ESA om te gaan samenwerken met FC Twente en niet met Vitesse. Dit kwam maandag ter sprake in een gesprek tussen Vitesse-directeur Paul van der Kraan en ESA-manager Flip Witjes. Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er op gebied van communicatie nog veel verbeterd kan worden.

Arnhemsports

Hoofdsponsor: