19 februari 2011 In de media

Vitesse blijft geinteresseerd in Gaman

Valerica is na de uitspraak van een kort geding door de Roemeense bond transfervrij verklaard. Zijn club Caiova kan nog tot medio volgende week in beroep gaan. Vitesse wacht intussen af.

De Roemeense bond heeft Valerica Gaman in het gelijk gesteld in zijn eis dat hij transfervrij is in verband met het feit dat hij al maanden geen salaris heeft ontvangen. Zijn club Craiova heeft, na de uitspraak donderdag 17 februari, vijf dagen de tijd om in beroep te gaan.

Technisch directeur van Vitesse Ted van Leeuwen verwacht dat het een zaak voor de FIFA wordt. Gaman wil kost wat kost weg bij Craiova en schermt met interesse van diverse clubs waaronder Vitesse.

Valerica Gaman stond drie weken geleden op het punt om een contract tekenen bij Vitesse. De Roemeen is zelfs al medisch gekeurd in het Rijnsta­te Ziekenhuis te Arnhem (zie foto). De speler en de Arnhemse club waren het met elkaar eens toen Craiova dreigde met een zaak via de FIFA. Vitesse koos er vervolgens voor om de definitieve status van de speler af te wachten tot de uitspraak door de Roemeese bond en het verstrijken van de beroepstermijn.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: