6 mei 2010 In de media

Vitesse denkt aan Tim Cornelisse

FC Utrecht-verdediger Tim Cornelisse (32) is een kandidaat om naar Arnhem te verkassen. De rechtsback is in de Domstad op dood spoor beland en speelde eerder al vier seizoenen in Stadion Gelredome. Bovendien woont hij nog in Arnhem.

Op basis van de huidige financiële situatie lijkt er bij Vitesse weinig mogelijk voor volgend seizoen. De Arnhemmers moeten eerst spelers verkopen, voordat ze daadwerkelijk kunnen investeren. Santi Kolk is een belangrijke gegadigde om van de hand te worden gedaan. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2011 en kreeg nog geen aanbieding dat te verlangen. Vitesse is tevens bereid Piet Velthuizen en Paul Verhaegh te verkopen. Ook hun contracten lopen af. Het is geen geheim dat trainer Theo Bos zijn elftal vooral defensief én met ervaring wil versterken.

Na de 2-2 bij FC Utrecht van afgelopen zondag sloot Vitesse het seizoen af op de veertiende plaats. Bos kan naar eigen zeggen niet tevreden zijn met die prestatie van zijn ploeg. ‘Daarvoor was het veel te kleurloos en hebben we op bepalende momenten belangrijke punten laten liggen. Ik denk wel dat er meer in had gezeten.’

VI magazine week 18

Hoofdsponsor: