4 april 2011 In de media

Vitesse en Aissati willen langer met elkaar door

Vitesse en Ismail Aissati zijn in gesprek om het verblijf van de technische middenvelder in Arnhem te verlengen.

De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Ajax, maar de Arnhemmers hebben de intentie uitgesproken om het niet bij dit ene seizoen te laten. Ook Aissati staat positief tegenover een langer verblijf. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Vitesse en geloof in het project. De club is groeiende en dat zie je ook aan de spelers die voor langere tijd worden vastgelegd. Ik wil daar graag aan bijdragen."

Technisch directeur Ted van Leeuwen: "Ismail is een fantastische voetballer voor Vitesse en meer dan alleen een speler. Ook buiten het veld is het een meerwaarde. Net als bijvoorbeeld Wilfried, Pröpper, Van Ginkel, Pedersen, Kashia, Room en Yasuda is Aissati een speler die ons verder kan brengen. De gesprekken lopen al een tijdje en we hopen binnen enkele weken duidelijkheid omtrent een langer verblijf te krijgen."

Ismail Aissati speelde tot dusver 24 competitiewedstrijden voor de geel-zwarten waarin hij vier keer scoorde. Zondag was hij met de assist in de 80e minuut verantwoordelijk voor de winnende treffer van Marcus Pedersen."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: