3 juli 2012 In de media

Vitesse en Menzis organiseren dertiende editie van de G-Trofee

Op woensdagmiddag 4 juli wordt de dertiende editie van de Menzis Vitesse G-trofee gehouden op sportpark Schuytgraaf Arnhem, de thuishaven van voetbalvereniging Arnhemse Boys.
Dit jaar strijden twintig teams van gezinsvervangende tehuizen, woonvoorzieningen en voetbalverenigingen uit heel Nederland om de Menzis Vitesse G-Trofee 2012.

Het is inmiddels een traditie geworden; elke Vitesse-speler voetbalt deze middag mee met een deelnemend team. Ook de afgelopen weekend aangestelde trainer Fred Rutten zal acte de présence geven. Samen met de rest van de trainersstaf kiest hij het sportiefste team van het toernooi. Maar uiteraard gaat het de twintig deelnemende teams om plezier en sportiviteit. Titelverdediger is SIZA woongroep uit Arnhem.

De wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld van Arnhemse Boys. Bezoekers en toeschouwers zijn vanaf 14.00 uur welkom op Sportpark Schuytgraaf te Arnhem.

Het programma ziet er als volgt uit:
Om 14.00 uur wordt geopend met een warming-up, de spelersopkomst en een groepsfoto van het hele deelnemersveld en de Vitesse-selectie. Vanaf 14.15 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. Rond 16.45 uur wordt er afgetrapt voor de finale en direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Vitesse

Hoofdsponsor: