12 mei 2011 In de media

Vitesse Fandag ook deze zomer in de stad

De Vitesse Fandag vindt ook deze zomer weer plaats in de binnenstad van Arnhem. De jaarlijkse open dag aan het begin van een nieuwe voetbalseizoen wordt gehouden op zondag 31 juli 2011.
Het centrum van Arnhem is vanaf 13.00 uur de plek voor supporters van Vitesse.

Net als de twee voorgaande edities zijn ook dit jaar drie pleinen in de binnenstad omgetoverd tot geelzwarte pleinen. Het hoofdpodium met de doorlopend programma en is weer te vinden op het Marktplein. Op het Kerkplein zijn de gehele middag voetbalactiviteiten voor jong en oud gepland. Speciaal voor de jongste supporters van Vitesse is de Daniel Meijerplaats omgetoverd tot Kidsplein.

Vitesse houdt haar Fandag dit jaar voor de derde keer in het centrum van Arnhem. Na het grote succes van de afgelopen twee seizoenen wordt het deze zomer extra speciaal. Met doorlopend activiteiten en optredens op het hoofdpodium, activiteiten voor jong en oud, een speciaal VIP-deck voor leden van MijnVitesse en natuurlijk de spelerspresentatie met aansluitend een handtekeningen- en fotomoment.

Houd Vitesse.nl in de gaten, want in de eerste week van juni meer over hoe je als MijnVitesse lid kans maakt om de gehele dag toegang te hebben tot het VIP-deck. Hier ben jij verzekert van de beste plaats tijdens de optredens, activiteiten en natuurlijk de presentatie van de spelers! Daarnaast heb jij als eerste een ontmoeting met de spelers!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: