10 februari 2010 In de media

Vitesse gaat door met Pluim

De positieve ontwikkeling van aanvaller Wiljan Pluim is ook bij de clubleiding van Vitesse niet onopgemerkt gebleven. De Arnhemmers zijn met het talent in gesprek over verlenging van zijn aflopende contract. De 21-jarige Pluim heeft zich dit seizoen onder trainer Theo Bos in de basis gespeeld en behoort de laatste tijd in elke wedstrijd tot de uitblinkers.
‘Afgelopen week hebben we met Wiljan gesproken! zegt technisch directeur Mare van Hintum. ‘We hebben hem een voorstel gedaan voor drie jaar bij te tekenen. Binnen twee weken verwachten we een reactie, maar ik ben positief gestemd. Wiljan heeft al aangegeven dat hij graag bij ons blijft, en we zien in hem een belangrijke speler voor de komende jaren.’

Behalve het contract van Pluim loopt aan het eind van dit seizoen ook de verbintenis van Onur Kaya af. Vitesse gaat deze week voor de eerste keer met de 23-jarige middenvelder om de tafel zitten. ‘Het zal een oriënterend onderhoud zijn, waarin we gaan kijken hoe beide partijen tegenover de toekomst staan! aldus Van Hintum. Na een moeizame periode Is Kaya de laatste weken opgebloeid in Arnhem. Hij kwam tot nu toe dit seizoen tot elf duels, waarin hij twee doelpunten maakte.

VI magazine nr. 6

Hoofdsponsor: