24 april 2010 In de media

Vitesse gaat in zomer opnieuw naar Zeeland

Vitesse gaat in de voor­bereiding op het nieuwe seizoen opnieuw op trainingskamp in Zee­land. Net als vorig jaar slaat de ploeg van trainer Theo Bos de ten­ten op in Renesse. De trip heeft plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli.
De vertrekkende technisch direc­teur Marc van Hintum is druk doende het schema van de voorbe­reidingsfase af te ronden. Vitesse zal waarschijnlijk meedoen aan een toernooi in het buitenland en ook in eigen land speelt de Arn­hemse ploeg de nodige oefen­duels. Op dit moment zijn de ont­moetingen met vijf amateurclubs zeker. FC Presikhaaf, VIOS Vaas­sen, RKSV Driel, Excelsior Zetten en OBWzijn de opponenten in de gebruikelijke testcases tegen vrije­tijdvoetballers.

Vitesse speelt volgende week zon­dag bij FC Utrecht de laatste wed­strijd van het seizoen, waarin niets meer op het spel staat. De hoofdmacht traint dan nog drie weken door, tot en met vrijdag 21 mei. In die periode zal Vitesse nog enkele oefenduels afwerken tegen amateurclubs. Op zondag 27 juni melden de spelers zich weer op Pa­pendal voor de eerste training rich­ting het nieuwe seizoen.

Het voorlopige schema van de voor­bereiding van Vitesse:
Zondag 27 juni: eerste training.
Zaterdag 3 juli: FC Presikhaaf-Vitesse.
Dinsdag 6 juli: VIOS Vaassen-Vitesse.
Donderdag 8 juli: RKSV Driel-Vitesse.
Zaterdag 10 juli: Excelsior Zetten-Vit­esse.
Maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli: trainingskamp in Zeeland.
Zaterdag 17 juli: OBW-Vitesse.
Zondag 18 juli: Open Dag.
Weekend van 6, 7 en 8 augustus: start eredivisie

De Gelderlander

Hoofdsponsor: