3 augustus 2011 In de media

Vitesse hoopt weer op komst Petrovic

Vitesse heeft toch weer hoop gekregen dat het zich deze zomer kan versterken met Radoslav Petrovic. De transfer van de middenvelder naar Blackburn Rovers is namelijk op losse schroeven komen te staan.
Petrovic liet Vitesse onlangs weten voor Blackburn Rovers te kiezen en bereikte reeds een akkoord met die club. Nu blijkt echter dat de Serviër onvoldoende interlands gespeeld heeft voor een werkvergunning, waardoor de transfer onzeker geworden is.

"Zijn komst is nog niet van de baan", laat technisch directeur Ted van Leeuwen dan ook weten aan Voetbal International. Vitesse heeft nog steeds een akkoord met Partizan Belgrado over de middenvelder, die reeds medisch gekeurd werd in Arnhem. Nu is het wachten op de ontwikkelingen in Engeland.

Wanneer Petrovic niet komt, gaat Vitesse op zoek naar een andere verdedigende middenvelder. Ruud Vormer werd in de wandelgangen genoemd, maar is volgens Van Leeuwen geen optie. "Vormer is een goede voetballer, maar wij zetten in op andere spelers."

Slobodan Rajkovic komt wel weer naar Vitesse, waar hij vorig seizoen ook al werd gestald door Chelsea. Ook het Georgische talent Valeri Kazaishvili tekent vermoedelijk snel een contract bij de ambitieuze Gelderlanders.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: