9 januari 2012 In de media

Vitesse in Aken tegen Schalke

Vitesse speelt op zondag 15 januari in Aken een oefenduel tegen het Schalke 04 van Klaas-Jan Huntelaar en Huub Stevens. Het aanvangstijdstip is 15.30 uur.

Knappen testen in Aachen gegen Vitesse Arnheim

Einen letzten Härtetest vor dem Rückrundenstart bestreitet der FC Schalke 04 am kommenden Sonntag (15.1., 15.30 Uhr) gegen Vitesse Arnheim. Die Partie gegen den niederländischen Spitzenclub wird auf dem Aachener Tivoli ausgetragen.

In der Ehrendivision belegt Vitesse Arnheim aktuell den sechsten Platz. Der Rückstand auf einen Europa-League-Rang beträgt lediglich zwei Zähler.


Een laatste test voor terugronde van de Bundesliga. FC Schalke 04 oefent komende zondag (15.1., 15.30 uur) tegen Vitesse Arnhem. De wedstrijd tegen de top van de Nederlandse competitie wordt gehouden in het Tivoli stadion in Aken.

In de Eredivisie neemt Vitesse Arnhem op dit moment de zesde plaats in. De achterstand op en Europacup-plek is slechts twee punten (vertaling)

Tickets voor de wedstrijd in het stadion, met plek voor 33.000 toeschouwers, zijn uitsluitend verkrijgbaar op de wedstrijddag (vanaf 13.30 uur) aan het loket van het stadion.
Zitplaats € 12.00
Staanplaats € 8,00

 

Schalke04

Hoofdsponsor: