2 december 2010 In de media

Vitesse in de sneeuw richting Groningen

In de sneeuw en op de sneeuw heeft Vitesse donderdag de afsluitende training afgewerkt voor het competitieduel met FC Groningen.


Met zo nu en dan een voorbijvliegende sneeuwbal was de sneeuwpret ook tijdens de training zichtbaar. Er werd een partijspel afgewerkt op het kunstgrasveld die uiteindelijk in het voordeel van de oranjehemden werd beslist. Het winnende team wilde na afloop dan ook graag even op de foto.

Na de training maakte hoofdtrainer Albert Ferrer zijn selectie van negentie spelers bekend vor het duel in en tegen Groningen. Opvallend is de afwezigheid van Julian Jenner. Ferrer: "Julian doet het prima de laatste weken, maar heeft een mindere trainingsweek achter de rug in vergelijking met Nacer (Barazite, red.). Het is een tactische keuze."

Frank van der Struijk trainde donderdag voluit mee, tot verrassing van Ferrer. "Ik had gedacht dat Frank langer weg zou zijn, maar vandaag hebben we hem getest en dat bleek goed te gaan. Ik neem hem dan ook op in de selectie, maar starten zal hij waarschijnlijk niet."

De selectie voor FC Groningen-Vitesse:
Delac, Room, Van der Struijk, Aissati, Nilsson, Stevanovic, Matic, Van Ginkel, Kingston, Snijders, Kashia, Pedersen, Caldirola, Büttner, Rajkovic, Pröpper, Felixdaal, Pluim, Barazite

 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: