28 juni 2012 In de media

Vitesse in gesprek met Rutten

Van Leeuwen bevestigt dat Vitesse onderhandelt met Fred Rutten, die sinds zijn voortijdige vertrek bij PSV in maart zonder club zit. „Ik kan niet ontkennen dat er is gesproken met Fred Rut­ten en zijn adviseur Stan Valckx, maar een akkoord is er nog niet.”
De eredivisionist uit Arnhem zal naar verwachting op zeer korte ter­mijn Fred Rutten presenteren als opvolger van de naar Anderlecht vertrokken trainer John van den Brom.

Rutten, in maart ontslagen als trainer van PSV, was dinsdaga­vond in Oosterbeek en sprak daar met clubeigenaar Merab Jordania en interim-directeur Erwin Kasa­kowski.

Ook Stan Valckx was daar­bij aanwezig. De oud-internatio­nal, het afgelopen seizoen tech­nisch directeur van Wisla Kraków, zou optreden als adviseur van Rut­ten.


Vitesse in gesprek met Fred Rutten

Vitesse is in gesprek met Fred Rutten. In de oefenmeester wordt de opvolger voor de naar Anderlecht vertrokken John van den Brom gezien.

Tot het moment dat de club officieel naar buiten kan treden met nieuws over haar nieuwe hoofdtrainer worden er verder geen mededelingen gedaan.

Gelderlander / Vitesse.nl

Hoofdsponsor: