29 juni 2012 In de media

Vitesse in zee met kledingmerk Nike

Vitesse heeft een nieuw kledingcontract getekend met het Amerikaanse Nike.
De afgelopen twee seizoenen droegen de spelers en technische staf van Vitesse kleding van Klupp.

De ontwerpers van het nieuwe Vitesse thuis- en uitshirt hebben zich laten inspireren door het verleden. Vitesse bestaat dit jaar precies 120 jaar. Het thuisshirt heeft een zwart kraagje, is getailleerd en is uiteraard voorzien van de geel en zwarte strepen.

Ook het Nederlands voetbalelftal speelt in kleding van Nike.


Vitesse start nieuwe seizoen in kleding van Nike

Vitesse start de voorbereiding op het nieuwe seizoen in kleding van het Amerikaanse Nike. Dit omdat Klupp, de kledingleverancier waar Vitesse een contract mee heeft, niet tijdig nieuwe wedstrijdtenues kon leveren.

Vitesse is nog met Klupp in onderhandeling en wil daarom niet inhoudelijk reageren over de stand van zaken. Maar een woorvoerster laat wel weten dat het onwaarschijnlijk is dat het eerste team van Vitesse later dit seizoen weer in kleding van Klupp speelt.

Vitesse heeft het nieuwe thuisshirt via Twitter gepresenteerd aan de fans. De reacties zijn positief.

Het nieuwe uitshirt zal zondag op de eerste training worden gepresenteerd. De ontwerpers hadden zich voor het uitshirt willen laten inspireren door het verleden. Dit omdat Vitesse precies 120 jaar bestaat. "Dat is helaas niet gelukt. Omdat het kort dag was, hebben we gebruik moeten maken van de standaard collectie van Nike’, aldus de woordvoerder.

Gelderlander

Hoofdsponsor: