25 maart 2011 In de media

Vitesse kan alleen maar hopen op aanblijven Aissati

Vitesse zal zich na dit seizoen opnieuw gaan roeren op de transfermarkt. In tegenstelling tot de talenten Eloy Room, Davy Pröpper en Marco van Ginkel, die onlangs hun contract verlengden, staan veel basisspelers na dit seizoen niet langer onder contract in Arnhem.
Een van die spelers is Ismail Aissati. De middenvelder is gehuurd van Ajax, waarbij een optie tot koop is opgenomen. Toch lijkt de kans klein dat hij komend seizoen in het Gelredome speelt.

‘Je kunt een optie hebben, maar een speler moet zelf ook willen’, zegt technisch directeur Ted van Leeuwen. ‘Alleen als Ajax niet wil, zou het al direct een serieuze optie zijn. Maar zoals het er nu naar uitziet, wil Ismail onder Frank de Boer voor zijn kans gaan. Dat is zijn goed recht. Wij zitten dus in de wachtkamer.’

Genaro Snijders speelt daarentegen komend seizoen waarschijnlijk wel voor Vitesse. De buitenspeler liep onlangs een zware knieblessure op. Toch gaat de Arnhemse clubleiding met hem verder. ‘We hebben de intentie om met Genaro door te gaan en ik verwacht dat we er wel uitkomen’, aldus Van Leeuwen.

VI

Hoofdsponsor: