30 juni 2010 In de media

Vitesse lanceert eerste gedeelte MijnVitesse

Het eerste gedeelte van de interactieve omgeving, MijnVitesse, is online. Deze registratie is voor iedereen volledig gratis en eenvoudig!
MijnVitesse is de omgeving waar Vitesse-supporters voorrang, voorrecht en voordeel krijgen. Hier kunnen supporters onder meer reageren op nieuwsberichten en hun mening geven via een poll. Verder zijn op MijnVitesse speciale video-items te bekijken en worden prijsvragen geplaatst.

Richting de start van de competitie wordt MijnVitesse uitgebreid met wedstrijdgerelateerde functionaliteiten en specifiek voordeel. Deze staan nu al wel in het ‘dashboard’, maar komen op korte termijn pas online. Zo kun je straks de spelers na een gespeelde wedstrijd cijfers geven en jouw favoriete opstelling invoeren. Voortaan vul je ook je Vitesse-toto in op MijnVitesse. Verder kun je aan het eind van elke maand stemmen op het mooiste Vitesse doelpunt.

Gratis voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen gratis toegang voor deze omgeving, niet-seizoenkaarthouders betalen voor het complete pakket een nog nader te bepalen bedrag. Het voordeel is dat je met een aantal kortingen dit bedrag vrij snel kunt terugverdienen. Welke voordelen zijn er?

– korting op aanschaf wedstrijdshirt
– gratis toegang tot de thuiswedstrijden in de 1e en 2e ronde om de KNVB Beker
– minimaal 1 x gratis kijkcode voor een uitwedstrijd op Eredivisie Live
– 10% korting in de Fanzone en webshop

Registeren
Registratie is snel en eenvoudig. Klik op het MijnVitesse logo en vul je emailadres en wachtwoord in. Op dit adres ontvang je een mail met een link ter bevestiging. Op MijnVitesse kom je de eerste keer op je persoonlijke profielpagina terecht waar je enkele gegevens invult.
Richting de start van de competitie upgraden seizoenkaarthouders hun profiel gemakkelijk om toegang te krijgen tot het complete MijnVitesse pakket.

Veel plezier met MijnVitesse!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: