8 maart 2012 In de media

Vitesse met ruim 420 man sterk naar Groningen

Vitesse kan op bezoek bij FC Groningen zaterdag rekenen op de steun van ruim 420 supporters van de eigen aanhang! Vitesse-supporters konden voor een actieprijs van respectievelijk € 4,- (autocombi) en € 10,- (buscombi) kaarten kopen voor de uitwedstrijd in Groningen.
De actiewedstrijd is mede mogelijk gemaakt door de Supportersvereniging Vitesse, Heineken, FC Groningen en Vitesse. Met medewerking van FC Groningen, die maximaal 525 gratis toegangskaarten ter beschikking stelt, is deze speciale actieprijs tot stand gekomen. Door een bijdrage van de Supportersvereniging Vitesse, Vitesse en Heineken kwam hier een extra korting bovenop. Hierdoor blijft alleen een gedeelte van de handeligskosten over.

Vitesse ontmoet in FC Groningen een directe concurrent in de strijd om Europees voetbal. De laatste overwinning van de Arnhemmers in het hoge Noorden dateert van 12 april 2009. Vitesse won destijds spectaculair met 2-3 in de Euroborg. Aanstaande zaterdag krijgen meegereisde supporters in Groningen een gratis kop koffie en een koek aangeboden. De kaartverkoop voor de wedstrijd is inmiddels gestopt.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: