1 november 2012 In de media

Vitesse nog dit jaar naar nieuwe trainingsaccommodatie

De bouw van het hypermoderne trainingscomplex van Vitesse op Papendal vordert snel. De Arnhemse club verwacht medio december al het kantoorpersoneel te kunnen verhuizen vanuit het stadion Gelredome.
De officiële opening zal in februari plaats hebben. ‘Dit wordt het mooiste van heel Nederland’, blikt directeur Erwin Kasakowski tegenover Voetbal International vooruit. Met de bouw van het trainingscomplex is een investering van circa twaalf miljoen euro gemoeid.

De accommodatie staat symbool voor enorme ambities die Vitesse heeft. Maar het trainingscentrum krijgt uiteraard niet alleen een symbolisch karakter. Vitesse wil de komende jaren de beste jeugdspelers en trainers naar Papendal halen.

Inmiddels gaat het de club ook sportief voor de wind. Woensdagavond plaatste Vitesse zich dankzij een 4-0 zege op amateurclub Staphorst voor de vierde ronde van het KNVB-bekertoernooi en dit weekeinde wacht de confrontatie met Ajax. Het is een treffen tussen de nummers drie en vier op de ranglijst. De Arnhemmers reizen naar Amsterdam met drie punten voorsprong op Ajax.

VI

Hoofdsponsor: