24 april 2011 In de media

Vitesse nog steeds niet veilig

Vitesse heeft zondag met 4-2 verloren bij FC Utrecht. Daardoor is de Arnhemse club nog steeds niet vrij van degradatiezorgen. Excelsior kan Vitesse in theorie nog achterhalen.

De eerste helft in Utrecht was uitermate saai. Toen het publiek na rust "slaap kindje, slaap" begon te zingen, barstte de thuisploeg los. Binnen een minuut stond het 2-0 door Asare en Mertens. Directe daarna kopte Kashia een corner binnen: 2-1.

Utrecht trok daarna de wedstrijd naar zich toe. Strootman en Demouge troffen beiden doel. In de slottfase scoorde Vitesse-debutant Tighadouini nog.

FC Utrecht – Vitesse 4-2 (0-0)

Opstelling Vitesse: Room; Yasuda, Kashia, Van der Struijk, Büttner; Pröpper, Lopez, Aissati, Riverola; Van Ginkel en Bony.

Scoreverloop: 1-0 (51.) Asare, 2-0 (52.) Mertens, 2-1 (54.) Kashia, 3-1 (60.) Strootman, 4-1 (73.) Demouge, (86.) Tighadouini 4-2.