24 juni 2010 In de media

Vitesse praat met Sturing over toekomstperspectief

Bij Vitesse weet men nog niet wat te doen met Edward Sturing. De coach werd het afgelopen seizoen op huurbasis ondergebracht bij FC Volendam en leek onlangs op weg naar AGOVV. Gesprekken met de Apeldoorners liepen echter op niets uit.

"We moeten binnenkort kijken hoe de situatie is en hoe Edward daar tegenaan kijkt", vertelt algemeen directeur Paul van der Kraan tegenover Omroep Gelderland. Wat de Arnhemmers voor de ex-hoofdcoach in gedachten hebben is vooralsnog onduidelijk.

Eerder deze week gaf Sturing te kennen niet in te gaan op aan aanbieding van AGOVV. "Ik heb mijn gevoel gevolgd en het was niet het juiste moment om in te stappen. Dat heeft vooral met mij te maken en minder met AGOVV. Ik heb ze het donderdag laten weten omdat AGOVV ook verder moet", aldus de coach.


Edward Sturing niet naar AGOVV

Edward Sturing niet naar AGOVV

 

Edward Sturing wordt niet de nieuwe trainer van AGOVV. Dat heeft hij donderdag bekendgemaakt.

Sturing, geboren in Apeldoorn en woonachtig in Eerbeek, was de topkandidaat voor de Apeldoornse eerstedivisieclub. "Ik heb mijn gevoel gevolgd en het was niet het juiste moment om in te stappen. Dat heeft vooral met mij te maken en minder met AGOVV. Ik heb ze het donderdag laten weten omdat AGOVV ook verder moet", aldus Sturing. Woensdag had hij een gesprek met de club.

Eerder probeerde AGOVV Raymond Atteveld te strikken als hoofdtrainer.


AGOVV wacht op jawoord van Sturing

AGOVV wacht op jawoord van Sturing

 

AGOVV is in afwachting van een reactie van Edward Sturing, die hoofdtrainer kan worden bij de Apeldoornse eerstedivisieclub. Sturing heeft gezegd nog deze week te beslissen.

"De bal ligt nu bij Edward", laat technisch directeur Jan Artz weten. "Hij hoeft alleen maar ja te zeggen, dan is hij trainer van AGOVV. Als het nee wordt, is dat heel jammer. Voor AGOVV, want wij hebben een uitstekende indruk van Edward, maar ook voor hemzelf, want ondanks de financiële toestanden is er toch wel perspectief op technisch gebied."
"We willen het liefst dat de nieuwe trainer de eerste training leidt op 2 juli. Als Edward het toch niet doet, hebben we natuurlijk nog andere ijzers in het vuur."

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: