13 oktober 2011 In de media

Vitesse presenteert … Simpel.nl

Telecombedrijf Simpel is met onmiddellijke ingang de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. Simpel verbindt zich in ieder geval het lopende seizoen en het komende seizoen aan de Arnhemse club. De grootste sim-only aanbieder van Nederland is tevens shirtsponsor van FC Utrecht.

Vanmiddag is tijdens een persconferentie in GelreDome het officiële sponsorcontract getekend en zijn ook de nieuwe Vitesse-shirts met daarop de naam van de kersverse sponsor aan de pers en supporters gepresenteerd. Trainer John van den Brom van Vitesse sprak in een filmpje de aanwezigen schor toe, geheel in stijl met de ‘Bel je schor’-campagne die Simpel sinds dit voorjaar voert. Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse zei zeer verheugd te zijn met Simpel als nieuwe sponsor. “Twee partijen met ambitie, die samen heel ver kunnen komen,” aldus Van der Kraan. “Simpel past niet alleen op ambitieniveau bij Vitesse. Ook wat betreft de filosofie: creatief en initiatiefrijk. We zetten gezamenlijk de aanval richting de top in.”

Simpel houdt van voetbal
Voor Simpel is de shirtsponsoring van Vitesse een mooie kans om de aanwezigheid in de sportwereld verder uit te bouwen. Er is bewust gekozen voor topvoetbal als speerpunt van de sponsoractiviteiten. “Simpel is er voor iedereen,” legt Simpel-directeur Jasper de Rooij uit. “Voetbal spreekt heel veel mensen aan. Het is een sport die echt zorgt voor verbroedering. Wij willen een impuls geven aan de positieve beleving van voetbal in Nederland. Met Vitesse hebben wij een partner gevonden die een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van Simpel.”

Om die reden gaat Simpel zich ook inzetten om van voetbal weer een dagje uit voor het hele gezin te maken. Daarvoor is een uniek concept ontwikkeld dat met veel succes bij FC Utrecht getest is en nu ook bij Vitesse en andere clubs uitgerold gaat worden. “Ik zou het mooi vinden als gezinnen weer massaal en met veel plezier naar topvoetbal komen kijken,” zegt de Rooij. “Als wij daar met Simpel aan kunnen bijdragen, is onze missie geslaagd.”Over Simpel
Simpel is de snelst groeiende sim-only-aanbieder van Nederland. Simpel staat voor goedkope telefonie, heldere communicatie en maximale controle over je uitgaven.

Sfeerverslag persconferentie met reacties.

Donderdag 13 oktober, rond 13.00 uur maakte Vitesse via een live persconferentie bekend dat Simpel.nl de nieuwe hoofdsponsor is. De media in de zaal en supporters thuis of op het werk achter de computer zagen hoe de persconferentie werd geopend door een ‘schorre’ John van den Brom.  

Vitesse.nl/Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: