10 november 2010 In de media

Vitesse ronde verder na 3-0 zege

Vitesse heeft de volgende ronde van de KNVB beker bereikt door met 3-0 te zegevieren over Rijnsburgse Boys. Doelpuntenmakers in GelreDome: Barazite, Jenner en Pröpper.

Voor ruim 7.000 toeschouwers, toch enigszins tegenvallend, schoot Nacer Barazite in de 25e minuut de 1-0 achter de doelman van de koploper in de Topklasse zaterdag. De assist was van de sterk spelende Julian Jenner. De rechtsbuiten scoorde zelf de 2-0 in de 45e minuut en werd na afloop door de supporters verkozen tot Man of the Match.

In een verder weinig hoogstaande tweede helft maakte Davy Pröpper met een mooie sleepbeweging er in de 78e minuut nog 3-0 van. Marcus Pedersen speelde woensdagavond ruim een half uur mee en lijkt fit om zondag in Venlo tegen VVV wellicht meer speelminuten te krijgen. Donderdag 11 november wordt duidelijk wie de volgende tegenstander is van de geel-zwarten in het bekertoernooi.

Vitesse - Rijnsburgse Boys 3-0 (2-0)
'25 Barazite 10; '45 Jenner 2-0; '78 Pröpper 3-0