12 mei 2010 In de media

Vitesse selectie steekt de handen uit de mouwen

Alle Vitesse vrijwilligers, de gouden en zilveren Vitessenaren en de bestuursleden werden woensdag jl. door Vitesse uitgenodigd voor een pannenkoekenavond in Supportershome Monnikenhuize.

Bijzonder aan deze avond was dat de staf en selectie van Vitesse de vrijwilligers in de watten legden. Bij binnenkomst werd de gasten een drankje aangeboden door Paul Verhaegh en Civard Sprockel.

Ronald Graafland en Wiljan Pluim tapten achter de bierkranen een best glas bier. Claudemir, Jeroen Drost, Calvin Jong-a-Pin, Alexander Büttner en Onur Kaya waren achter de bar te vinden en schonken frisdranken uit.

Theo Bos, Santi Kolk en Lasse Nilsson hadden het druk in de bediening en brachten drankjes rond, ruimden op en haalden lege glazen terug. Het kwartet Eloy Room, Piet Velthuizen, Serginho Greene en Giovanni Gravenbeek bakten aan de lopende band pannenkoeken in forse pannen op gasstellen. Marco van Ginkel en Gino Felixdaal stonden hun mannetje bij het dessertbuffet. De overige trainers en spelers verleenden hand- en spandiensten.

Tussen de gangen door presenteerde trainer Theo Bos twee quizrondes waarbij leuke prijzen hun weg vonden naar de gelukkige winnaars.

De vrijwilligers van Vitesse en de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie werden op deze manier in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: