19 juli 2012 In de media

Vitesse speelt in Lovech met 4-4 gelijk tegen Lokomotiv

Vitesse kwam vier keer op voorspong tijdens het Europa League duel tegen Lokomotiv Plovdiv. De Arnhemmers gaven ook vier keer de voorsprong uit handen door verdedigende fouten en een slordige passing. Door deze stand wordt het thuisduel in GelreDome over twee weken nog interessant en spannend. Voetballend is Vitesse de betere ploeg, maar het kinderlijk verdedigen moet er snel uit.
Jonathan Reis scoorde de 0-1 voor Vitesse in de 21′ minuut. Amper een minuut later viel de 1-1 door Todorov uit een omhaal.

Het werd 1-2 in de 29′ minuut door een prachtige kopbal van Van Ginkel.

In de tweede helft valt snel de 2-2 door Lazarov in de 47′ minuut. Bony zet Vitesse weer op voorsprong 2-3 in de 59′.

Lazarov trekt de stand andermaal gelijk, 3-3, in de 63′ minuut.

In de 77′ scoort Van Ginkel zijn tweede en de terechte voorsprong: 3-4. Pal voor het eindsignaal scoort Tassio, geheel in de sfeer van de wedstrijd, de 4-4.

Reis scoort de 0-1

Uitblinker in de 1ste helft: Velthuizen met drie saves