29 oktober 2010 In de media

Vitesse spreekt Stevanovic vrij na wangedrag

Dalibor Stevanovic wordt niet uit de selectie van Vitesse gezet vanwege wangedrag na de verloren thuiswedstrijd tegen PSV, woensdag in GelreDome.

Hij is er zondag tegen NEC bij. Dalibor Stevanovic blijft bij de selectie van Vitesse, dat is de uitkomst van een gesprek tussen de speler, trainer Hans van Arum en technisch directeur Ted van Leeuwen vrijdagochtend.

Stevanovic is zondag in de derby bij NEC (12.30 uur, de Goffert, Nijmegen) bij de Arnhemse selectie. Hij misdroeg zich woensdagavond laat na de verloren thuiswedstrijd tegen PSV in de kleedkamer. Stevanovic was boos omdat hij zijn plek was kwijtgeraakt aan Frank van der Struijk en ook niet mocht invallen. Het was de tweede keer in anderhalve maand dat de Sloveens international buiten zijn boekje ging. Eerder ontving hij van de toenmalige hoofdtrainer Theo Bos een laatste waarschuwing. Interimtrainer Hans van Arum van Vitesse wilde zijn middenvelder niet uit de selectie zetten. "Dat is niet in het belang van de club. We hebben iedereen keihard nodig. Hij heeft zich verontschuldigd, zijn gedrag kan niet, maar hij blijft in de selectie. Of de club hem verder wil straffen, is niet aan mij", aldus Van Arum.

Stevanovic kwam er zonder boete vanaf.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: