1 juli 2011 In de media

Vitesse start zondag 3 juli, 12.00 uur het nieuwe seizoen

Vitesse start het seizoen 2011|2012 zondag 3 juli op Papendal. De eerste training staat onder leiding van John van den Brom. Aanvangstijd: 12.00 uur.
De selectie van Vitesse begint rond het middaguur op het veld direct naast het Happy Home (wedstrijdveld jeugd) aan de eerste training. Voor supporters die de training willen bezoeken is het Happy Home voor een versnapering geopend. Verder is de Vitesse Fanzone aanwezig met enkele nieuwe merchandise artikelen.

Donderdag 30 juni werd John van den Brom als nieuwe trainer aangesteld. Hij staat dan ook zondag op het veld voor de eerste training op Papendal. “Ik kijk ontzettend uit naar de eerste training zondag. Dan gaat het weer om voetbal. Lekker trainen en bezig zijn met spelers. Op naar de eerste wedstrijd en dat is gelijk een hele mooie voor mij. Uit naar ADO Den Haag als trainer van Vitesse”, aldus Van den Brom tijdens zijn presentatie.

De eerste week traint Vitesse op Papendal. De eerste oefenwedstrijd is na het afzeggen van Chelsea toch op zaterdag 9 juli. De Arnhemmers spelen om 16.00 uur tegen Arnhemse Boys op sportpark Schuytgraaf. Dinsdag 12 juli vliegt de selectie naar Zuid-Duitsland voor een trainingskamp, daar wordt op zaterdag 16 juli een oefenwedstrijd gespeeld tegen SSV Jahn Regensburg.

Hieronder het voorbereidingsschema:

Zondag 3 juli, 12.00 uur – eerste training (Papendal)

Woensdag 6 juli, 13.30 uur – G-trofee (Sportpark de Schuytgraaf)

Zaterdag 9 juli, 16.00 uur – Arnhemse Boys – Vitesse (Sportpark de Schuytgraaf)

Dinsdag 12 juli – dinsdag 19 juli – Trainingskamp Duitsland

Zaterdag 16 juli, 16.00 uur – SSV Jahn Regensburg – Vitesse (Jahnstadion)

Zaterdag 23 juli, 17.00 uur – FC Oss – Vitesse (Veenendaal)

Dinsdag 26 juli, 19.00 uur – AGOVV – Vitesse (Loenen)

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: