14 februari 2012 In de media

Vitesse traint ook voor FC Twente geheim

Vitesse traint vrijdag, twee dagen voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente, opnieuw achter gesloten deuren. Trainer John van den Brom heeft in GelreDome een besloten training uitgeschreven.
Anderhalve week geleden, voor de thuiswedstrijd tegen NAC, deed Van den Brom dat ook. Toen bleek hij een dag later fors te hebben ingegrepen in het elftal en een volledig nieuwe tactiek te hebben getraind. Vitesse won met 1-0.

De hamvraag voor de aanloop naar het duel tussen Vitesse en FC Twente (zondag 16.30 uur) is of Wilfried Bony direct na zijn terugkeer van de Afrika Cup – hij verloor de finale van Zambia – zijn basisplaats terug krijgt. Dat zou ten koste gaan van Mike Havenaar, die op zijn beurt Marcus Pedersen heeft verdrongen.

De selectie van Vitesse is vandaag vrij, maar een deel van de spelersgroep treedt aan in een oefenduel tegen topklasser FC Lienden. Aanvankelijk zou Jong Vitesse op bezoek gaan in Lienden, waar een ‘sterke selectie van Vitesse’ wordt verwacht. "In ieder geval heeft Van den Brom laten doorschemeren bijvoorbeeld Jonathan Reis op te willen stellen", meldde Wagenvoort namens FC Lienden gisteren.

Vanwege de slechte velden traint de selectie van Vitesse woensdagochtend om 10.30 uur bij Indoor Soccer Ede. De wedstrijd tussen FC Lienden en Vitesse begint vanavond om 20.15 uur.

Gelderlander

Hoofdsponsor: