20 december 2011 In de media

Vitesse trekt Mike Havenaar aan

Vitesse heeft weer een nieuwe speler binnengehaald. Mike Havenaar tekent binnenkort een contract tot medio 2014. De spits sluit in januari aan bij de selectie van trainer John van den Brom.
Vitesse moest enkele zaken afhandelen met zijn Japanse club Ventforet Kofu, waar de 24-jarige Havenaar transfervrij vertrekt. Dat is nu gebeurd. De speler, een fysiek sterke spits, was zelf al eerder rond met de Arnhemse club. Vorige maand bekeek trainer John van den Brom Havenaar al eens in Japan met eigenaar Merab Jordania.

Voor de aanvaller met de Japanse nationaliteit was meer buitenlandse belangstelling, maar de speler zou bij Vitesse het beste gevoel hebben. Havenaar is de zoon van oud-FC Den Haag keeper Dido Havenaar. Eerder deze maand kwam Vitesse ook al tot een akkoord met spits Jonathan Reis. De oud-PSV’er herstelt momenteel van een blessure. Als ook Mart Lieder van amateurclub Purmersteijn nog wordt aangetrokken, heeft Vitesse vijf centrumspitsen in de selectie. Wilfried Bony en Marcus Pedersen zijn de anderen.

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: