2 december 2011 In de media

Vitesse v RKC Waalwijk: VRIJE VERKOOP

Zondag neemt Vitesse het om 14.30 uur in GelreDome op tegen RKC Waalwijk. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop. Dit betekent dat je geen seizoen- of fankaart van Vitesse nodig hebt om kaarten te kopen.
Dagverkoop
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 12.30 uur geopend.

Beschikbare tribunes en prijzen

Volwassenen
Noord: € 17,-
Oost 1e ring: € 25,-
Oost 2e ring: € 25,-
Zuid: € 17,-
West: € 25,-

Jeugd t/m 12 jaar
Noord: € 10,-
Oost 1e ring: € 15,-
Oost 2e ring: € 15,-
Zuid: € 10,-
West: € 15,-

Aanstaande zondag staat in het teken van familie en Sinterklaas. Vitesse pakt daarom uit en heeft verschillende activiteiten georganiseerd voor iedereen! Op deze manier kan iedereen de spanning overbruggen voor het heerlijke avondje van de beste Sint.

Het volledige programma van aanstaande zondag is als volgt:
•Circus Poehaa dé circustheaterschool van Gelderland is aanwezig en vertoont zijn stunts en trucs vertonen in de hoek tussen de Zuid- en Oost-tribune. Hier is het voor kinderen ook mogelijk om alvast enkele circustrucs te leren;
•Panna Events: buiten bij de hoek van de Westzijde en de Noordzijde is Panna Events aanwezig met drie verschillende activiteiten én een dj;
•Look-O-Look is aanwezig met een springkussen speciaal voor alle kinderen. Dit springkussen staat bij de Oostzijde;
•Het camerameisje en de opvallers zijn aanwezig om iedereen met zijn familie en de ‘V voor Vitesse’ vast te leggen;
•Feestcentrale: Er is een spectaculair pietenspel gemaakt door de feestcentrale. Benieuwd naar het spel? Kom een kijkje nemen bij de hoek tussen Zuid en West.

Ook is GelreDome gevuld met niet alleen supporters. Sinterklaas en zijn pieten kunnen niet ontbreken.

Penaltybokaal
In de rust van het duel vindt ook deze keer weer een editie van de Old Stars Penaltybokaal plaats. Zondagmiddag nemen Peter Held en Glenn Helder het tegen elkaar op. Eerder kwamen Harald Wapenaar, Didier Martel, Rene Eijer en Roberto Straal al in actie tijdens de penaltybokaal voor oud-Vitesse spelers.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: