26 september 2011 In de media

Vitesse veilt beperkt aantal kaarten via veilingsites

Zaterdag 1 oktober, 19.45 uur, speelt Vitesse in GelreDome tegen sc Heerenveen. De Arnhemmers zijn in eigen huis dit seizoen nog ongeslagen.
Om GelreDome deze wedstrijd vol te krijgen veilt Vitesse via twee verschillende veilingsites (www.vakantieveilingen.nl en www.voetbalticketsveiling.nl) wedstrijdkaarten voor het duel tegen sc Heerenveen.

Vitesse leeft. Iedereen wil de acties van Chanturia, de weergaloze doelpunten van Wilfried en de reddingen van Velthuizen zien. Daarom heeft Vitesse 1.000 tribunekaarten gereserveerd voor de verschillende veilingsites. Per veiling worden twee tribunekaarten, twee exclusieve keycords en 10% korting op merchandising geveild. Het bedrag bepaal je zelf.

Als koper van de kaarten neem je plaats op de Oost-tribune, in vak 123, 124, 223 of 224. Vitesse benadert na het duel tegen de Friezen iedereen voor een seizoenkaart of Fankaart. Heb je de sfeer eenmaal geproefd in GelreDome, dan wil je niet meer weg!

Heb jij nog geen kaarten, maar wil je er wel bij zijn? Koop dan vandaag nog jouw kaarten. Dit kan uiteraard via de eerder genoemde veilingsites, maar wil je kaarten voor een andere tribune? Ga dan naar Ticketbox/Primera of de Vitesse Fanzone. De Fanzone is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Kaarten zijn ook online te koop.

Seizoenkaart nu in prijs verlaagd!
Vitesse ziet erop toe dat seizoenkaarthouders te allen tijde het grootste voordeel behouden. De prijs voor seizoenkaarthouders is onlangs in prijs verlaagd. Vanaf Vitesse v sc Heerenveen ben je al vanaf 150 euro verzekerd van een vaste plek in GelreDome.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: