31 mei 2010 In de media

Vitesse veilt schilderijen selectiespelers

Heb jij altijd al een echte ‘Dado’ of ‘Santi’ aan de muur willen hebben? Breng hier dan nu je bod uit op de speciale veilingpagina.

Op Vitesse.nl worden de komende maand schilderijen van tien selectiespelers geveild. In december 2009 heeft de ploeg van Theo Bos deelgenomen aan een tweedaagse workshop ‘schilderkunst’. Onder leiding van beeldend kunstenares Rini Dado hebben alle spelers naar eigen inzicht en creativiteit een schilderij gemaakt. Alle schilderingen hebben een eigen verhaal en zijn te bekijken op de speciale veilingsite (vitesse.nl/veilingen).

Tot de dag voor de eerste training van het nieuwe seizoen kan er worden geboden. Zaterdag 26 juni sluit de veiling om 14.00 uur. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie. Ga snel naar vitesse.nl/veilingen en breng je bod uit op één van de schilderijen en steun zo de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV.

De resterende schilderijen zijn tijdens de onlangs gehouden bijeenkomst van de Business Club Vitesse/GelreDome onder de leden geveild. Tijdens de Haringparty op 9 juni aanstaande (business-bijeenkomst) worden ook nog enkele schilderijen geveild. De schilderijen die op de website staan, zijn dan ook speciaal voor de supporters.

Klik op het schilderij van Lasse Nilsson of ga naar vitesse.nl/veilingen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: