20 juni 2011 In de media

Vitesse verlengt contract Raimond van der Gouw

Vitesse heeft het contract met Raimond van der Gouw met twee jaar verlengd tot medio 2013.
Van der Gouw tekende in juni 2009 een tweejarig contract als keeperstrainer. Naast de keepers van het eerste elftal is de oud-keeper van onder meer Vitesse en Manchester United ook verantwoordelijk voor de keepers van de Beloften en de keeperstrainers van de Voetbal Academie.

Raimond van der Gouw: “Ik ben hier erg blij mee. Mijn contract bij Vitesse liep af en dus zijn we met elkaar om de tafel gegaan. We waren er snel uit. Vitesse is ambitieus en dat ben ik ook. Ik ga de komende twee jaar proberen mijn steentje bij te dragen aan de ambitie van de club. Ik ben erg tevreden over de ontwikkeling die de keepers, die ik onder mijn hoede heb gehad, de afgelopen twee jaar hebben doorgemaakt.”

Technisch directeur Ted van Leeuwen over het verlengen van Van der Gouw. “Het is mooi dat we het contract van Raimond van der Gouw hebben verlengd. Het is een keeperstrainer van een hoog niveau. Raimond kan Eloy Room helpen met het maken van zijn volgende stap. Raimond heeft laten zien van grote waarde te zijn voor Vitesse. Naast dat hij verantwoordelijk is voor de keepers, geeft hij ook al twee seizoen uitstekend leiding aan de keeperstrainersstaf van de academie.”, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: