21 mei 2012 In de media

Vitesse vertrekt in euforische stemming naar Suriname

Nog geen 24 uur geleden verlieten spelers en staf stadion GelreDome in euforische stemming. Het ticket voor de tweede voorronde van de Europa League werd na een dubbele confrontatie met RKC Waalwijk binnengehaald (3-1 en 2-1 winst).
Maandagmiddag vertrekt de selectie naar Suriname voor een trip van één week. Daar staat onder meer deelname aan de PARBO Cup op het programma.

Een iets uitgedunde selectie meldde zich maandagochtend rond 11.45 uur op Papendal. Onder de zeventien spelers ontbraken onder meer Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Tomáš Kalas, Renato Ibarra, Mike Havenaar, Guram Kashia, Anthony Annan, Wilfried Bony en Giorgi Chanturia. Zij hebben de komende weken nog interlandverplichtingen. Het vliegtuig vertrekt vanmiddag om 16.00 uur vanaf Amsterdam. Van daaruit wordt er rechtstreeks gevlogen naar Paramaribo. Een reis van negen en een half uur. In Paramaribo is het vijf uur vroeger. De verwachte aankomsttijd is 20.30 uur lokale tijd (1.30 uur Nederlandse tijd).

In Suriname staan voor Vitesse onder meer een training en twee wedstrijden op het programma. Ook zullen de spelers en trainers een clinic verzorgen. Het grootste gedeelte van de week verblijft de selectie in het Torarica hotel. Het oudste en meest bekende viersterren verblijf van Suriname. Op 24 en 25 mei wordt er een uitstap gemaakt naar het Bergendal Eco & Cultural River Resort. Dinsdag 29 mei landt het team rond het middaguur weer in Nederland.

Selectie Suriname
Patrick van Aanholt
Just Berends
Alexander Büttner
Brahim Darri
Jan-Arie van der Heijden
Nicky Hofs
Julian Jenner
Mart lieder
Alex Santos da Vitoria
Anderson Santos da Vitoria
Sander van de Streek
Frank van der Struijk
Jonathan Reis
Eloy Room
Piet Velthuizen
Wimilio Vink
Michihiro Yasuda

Wedstrijden
Vitesse vs Guyana (woensdag 23 mei 20.00 uur, lokale tijd)*
Suriprofs vs Vitesse (zondag 27 mei 18.00 uur, lokale tijd)*

*In Paramaribo is het vijf uur vroeger.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: