11 februari 2011 In de media

Vitesse verwacht Bony snel in Arnhem

Wilfried Bony keert zondag vermoedelijk terug bij Vitesse. De aankoop is momenteel in zijn geboorteland om de papieren in orde te maken.
De Ivoriaanse aankoop moet een hele papierwinkel in orde maken om speelgerechtigd te zijn voor de Arnhemse ploeg. Bony werd afgelopen winterstop voor een bedrag van vier miljoen euro overgenomen van Sparta Praag. Trainer Albert Ferrer verwacht niet dat de speler snel kan meetrainen.

De aanvaller bleek na zijn aankoop een spierblessure te hebben. "Ik heb daar nog overleg over met de medische staf", zegt Ferrer tegen De Gelderlander. "Het gaat beter met hem, maar hoe ver hij is, kan ik vanaf zondag zien." De trainer sluit echter niet uit dat Bony later dan zondag in Arnhem is.

"Het zou kunnen dat het papierwerk iets langer gaat duren. In dat geval sluit hij woensdag bij ons aan", aldus Ferrer, die zaterdag naar Enschede reist om het met zijn ploeg op te nemen tegen FC Twente. Eerder dit seizoen werd Vitesse in bekerverband van de mat geveegd door de Arnhemmers (5-0).

Goal.com

Hoofdsponsor: