23 december 2010 In de media

Vitesse voor trainingskamp naar Turkije

Donderdag 23 december traint Vitesse voor de laatste keer dit jaar op Papendal. Na een vakantieperiode verruilt de selectie zondag 9 januari het winterse weer van Nederland voor de Turkse zon. De Arnhemmers verblijven van 9 tot en met 16 januari 2011 in Belek voor het jaarlijkse trainingskamp.

V

itesse verblijft in Belek in het Sueno Golf Hotel. Het hotel beschikt naast diverse golfbanen ook over een voetbalveld waarop de ploeg van Ferrer dagelijks kan trainen. Vitesse speelt speelt twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op de tweede competitiehelft. Op woensdag 12 januari speelt Vitesse tegen Kayserispor, de ploeg van trainer Shota Averladze. Na 17 wedstrijden staat de ploeg van Averladze op de vierde plaats in de Turkse Süper Lig. Vorig jaar speelde Vitesse ook tegen Kayserispor. Toen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel en won Vitesse uiteindelijk na strafschoppen. De Arnhemmers spelen op zaterdag 15 januari de tweede oefenwedstrijd. Op dit moment is nog niet bekend wie de tegenstander is.

Jong Vitesse/AGOVV ook op trainingskamp in Turkije
Jong Vitesse/AGOVV gaat dit jaar ook op trainingskamp in Turkije. Vitesse/AGOVV vertrekt een dag eerder dan de selectie en vliegt ook een dag eerder terug. De ploeg van Gerry Hamstra verblijft niet in hetzelfde hotel als het eerste elftal, maar in het iets verderop gelegen hotel LIMAK Arcadia Golf & Sport Resort. Jong Vitesse/AGOVV speelt drie oefenwedstrijden in Turkije. BV Veendam is de eerste tegenstander, de andere tegenstanders zijn nog niet bekend.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: