7 juli 2011 In de media

Vitesse voor trainingskamp naar Zuid-Duitsland

Vitesse vertrekt maandag 11 juli voor een trainingskamp naar het zuiden van Duitsland. De Arnhemmers verblijven tot en met 18 juli in Bad-Gögging voor het jaarlijkse zomerse trainingskamp.

Vitesse verblijft in het Marc Aurel Spa en Golf resort. Het hotel beschikt naast de golfbaan ook over een voetbalveld waar de ploeg van John van den Brom de hele week kan trainen. Naast de trainingssessies staan er twee oefenwedstrijden gepland. Woensdag 13 juli speelt Vitesse tegen Augsburg. De ploeg van oud-Vitessenaar Paul Verhaegh promoveerde afgelopen seizoen naar de 1e Bundesliga. Het duel wordt om 17.00 uur bij het hotel van de Arnhemmers gespeeld.

Drie dagen later treft Vitesse SVV Jahn Regensburg. De club komt uit in de 3e Bundesliga. Deze wedstrijd wordt om 16.00 uur gespeeld. Locatie: FC Schwarzenfeld, Nabburgerstrasse 50, Schwarzenfeld.

Het complete programma van het trainingskamp is nog niet bekend. Trainingstijden worden zodra bekend op de website vermeld.

Vitesse TV is er bij in Duitsland!
Tijdens het trainingskamp in Duitsland verzorgt Vitesse TV dagelijks video-updates. Naast een dagelijks nieuws-update en fotoverslag is voor leden van MijnVitesse een videoverslag te zien! Nog geen lid van MijnVitesse? Klik hier en word dan snel lid en bekijk volgende week de sfeerbeelden, interviews, en samenvattingen vanuit het zuiden van Duitsland.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: