3 januari 2011 In de media

Vitesse weerspreekt interesse in Isah en Fransérgio

Mohamed Aval Isah en Nikola Saric zullen zich deze maand niet bij Vitesse melden. De Ghanese middenvelder van Rode Ster Belgrado en de aanvaller van Liverpool werden beiden aan een overstap naar Arnhem gelinkt, maar er is geen sprake van dat trainer Albert Ferrer het duo begroet.

Technisch directeur Ted van Leeuwen weerspreekt zelfs de interesse in Isah.

“Ik heb nog nooit van hem gehoord”, aldus Van Leeuwen, die geen idee heeft waar de geruchten vandaan komen. Nu januari is aangebroken, wordt Vitesse met veel nieuwe spelers in verband gebracht. Clubeigenaar Merab Jordania wil de club naar grote hoogten loodsen en trainer Ferrer is voornemens met een kleinere groep spelers te gaan werken. Diverse namen vertrekken daarnaast.

De komst van de Braziliaan Fransergio Rodrigues Barbosa van Atletico Paranaense spreekt Van Leeuwen ook tegen; hij werd recentelijk genoemd in het geruchtencircuit. “Ik ken de speler, maar zijn komst is niet aan de orde”, aldus de td.

Tot slot zal Saric (foto) niet gehuurd worden van Liverpool. “Liverpool komt anders in de problemen met de aantallen”, legt Van Leeuwen uit. “Niet alleen voor de trainingen, maar ook voor de wedstrijden van de reserves.” Mogelijk komt Saric later wel op proef bij de Arnhemse club

Voetbalzone / Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: