27 september 2010 In de media

Vitesse wil verlengen met Eloy Room

Doelman Eloy Room van Vitesse verwacht bin­nenkort een contractvoorstel van Vitesse. Dat zei Room zondagmid­dag in Rotterdam na de gewonnen uitwedstrijd (0-2) tegen Excelsior.

„Ik heb een gesprek gehad met de technisch directeur ( Ted van Leeu­wen, red.) en met Zjordania (club­baas, red.). Ze hebben mij verteld dat ze heel tevreden zijn en dat ze met mij verder willen”, glunderde Room, die in de laatste duels tegen NAC, Flevo Boys (voor de beker) en Excelsior, niet werd gepasseerd. „Ik moet gewoon verder gaan met wat ik aan doen ben. Dan komen zij met een aanbieding. Het gaat lekker zo”, aldus de 21-jarige opvol­ger van Piet Velthuizen. Na het ver­trek van zijn Nijmeegse plaatsge­noot naar Hercules Alicante greep Room zijn kans. Hij houdt de jon­ge Chelsea-huurling Matej Delac (18) achter zich. Room heeft een in 2011 aflopend contract.

Technisch directeur Van Leeuwen van Vitesse wilde niet bevestigen dat de club verder wil met Room en een meerjarige aanbieding voor­bereidt. Ook over de toekomst van linksback Alexander Büttner ­eveneens contract tot 2011 - wer­den geen uitlatingen gedaan. Büttner: „ Ze zijn tevreden met mij, dat weet ik. En ik heb het nu goed naar mijn zin bij Vitesse, ik speel alles.”


Room wil bijtekenen bij Vitesse
Doelman Eloy Room wil zijn contract bij Vitesse graag verlengen. "We gaan met Vitesse om de tafel zitten", aldus Room.

Room hield tegen Excelsior zijn doel schoon. "Dat is een goed gevoel voor een keeper." De doelman is na het vertrek van Piet Velthuizen eerste keeper bij de Arnhemse club. "Daar doe je het voor" sprak Room, die al sinds de C'tjes bij Vitesse speelt.
Over de contractbesprekingen is Room optimistisch. "Ik ben een jongen van de club, ik heb het hier naar mijn zin. Dat moet wel goed komen

De Gelderlander/Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: